AHC Cawi is uw kwalitatieve specialist!

Degelijk, Duurzaam en Doelmatig.

Stalinrichting

Huisvesting
Kraamstal

Huisvesting
Biggenstal

Huisvesting
Drachtstal

Vrijloop
Kraamhok

Huisvesting
Dekstal

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk. 

Constructie & Toelevering

Naast stalinrichtingen richt AHC Cawi zich op constructiewerk en toelevering.

Constructiewerk

Toelevering

Plaatbewerking

Buigwerk

EN 1090 certificaat

AHC Cawi is in het bezit van het EN 1090 certificaat. Dit certificaat bevestigt dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid worden gewaarborgd. Met het EN 1090 certificaat kunnen en mogen wij een CE-markering toekennen aan onze constructies.

Certificaat AHC Cawi Staltechniek EN 1090 1 Stalinrichting Varkens

Maatwerk naar uw wens

Onze producten worden allemaal in onze eigen productieomgeving gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel technologische verbeteringen doorvoeren maar ook alles aanpassen aan de wensen van de klant. Wij kunnen eindeloos variëren doordat wij flexibel zijn in maatwerk voor de klant. Hierdoor kunnen we de wensen naadloos aan laten sluiten op onze producten.

Onze productieomgeving beschikt over een ruim machinepark zodat wij maatwerk voor ieder project zonder problemen uit kunnen voeren. Dit maakt ons flexibel voor zowel nieuwbouw als een renovatieproject.

Service

AHC Cawi staat bekend om hun vakkundige montageteam. De monteurs hebben een brede kennis van stalinrichting, voederautomatisering en constructies. Door de jarenlange ervaringen kunnen zij efficiënt monteren en storingen oplossen.

Referentie

AHC Cawi staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de inrichting van stallen voor de varkenshouderij. Onze medewerkers denken graag ver met u mee en adviseren u verder over de diverse mogelijkheden in de hedendaagse stalinrichting en automatisering.

Vacatures

Op het moment hebben we geen openstaande vacatures, maar we ontvangen graag jouw gegevens voor het moment waarop we weer iemand zoeken.