Uw partner in constructie en toelevering!

AHC Cawi: Degelijk, Duurzaam en Doelmatig

Waar bent u naar opzoek?

Constructiewerk

Toelevering

Plaatbewerking

Buigwerk

Van idee tot aan realisatie

AHC Cawi is van oorsprong een stalinrichter uit Hengelo (Gld). Nog steeds worden hun producten over de hele wereld gebruikt in de varkenshouderij. 

Daar waar de markt verandert, veranderen de producten ook regelmatig. Hierdoor heeft AHC Cawi ook een naam buiten de varkenshouderij opgebouwd door zich te richten op constructie en toelevering.

Steeds meer bedrijven weten de efficiëntie en de effectiviteit van onze productie te gebruiken om hun eigen bedrijfsactiviteiten te versterken of verlengen. Door onze flexibiliteit kunnen we snel reageren op de snelheid van uw bedrijf.

AHC Cawi kan u compleet ontlasten van de complete productie en assemblage zodat u geen grote investeringen hoeft te doen en u kunt richten op uw core-business.

Flexibiliteit

Door onze vlakke organisatie zijn we erg flexibel ingesteld en kunnen daardoor snel reageren op de vraag van de klant.

Kwaliteit

Producten worden precies aangepast aan de wensen van de klant.

Betrouwbaarheid

Betrokken vanaf het begin tot aan eindrealisatie.

Constructie

In deze video ziet u een van de fietsenstallingen die wij voor ASML in Eindhoven hebben gemaakt. Ontwerp en uitvoering door AHC Cawi. De stalling is voorzien van perfoplaat gecoat op kleur naar keuze, automatische deuren, LED verlichting en fietsparkeersystemen in samenwerking met VelopA.

De constructie is uiteraard geproduceerd volgens de NEN-1090:2019 normen.

Plaatbewerking

Al jaren weten klanten AHC Cawi te vinden als toeleverancier voor plaatwerk. In onze eigen werkplaats verwerken wij staal, magnelis, RVS, aluminium en andere plaatmaterialen tot de producten die gewenst zijn door de klant. Ook het tekenen/ontwerpen van deze producten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij denken qua plaatbewerking graag mee om een goed product te ontwikkelen. Onze engineering zal uw ontwerp vakkundig omzetten in en 3D tekening zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de constructie.

Maatwerk

Onze productieomgeving beschikt over een ruim machinepark zodat wij maatwerk voor ieder project zonder problemen uit kunnen voeren. Dit maakt ons flexibel voor diverse soorten producten en projecten.

Pand AHC Cawi Staltechniek Stalinrichting Hengelo Stalinrichting Varkens

Interesse opgewekt?

Neem contact op
met AHC Cawi​

Neem contact op met AHC Cawi​