Referentieprojecten

AHC Cawi: Degelijk, Duurzaam en Doelmatig

Betrokkenheid vanaf de eerste plannen

AHC Cawi staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de inrichting van stallen voor de varkenshouderij. Onze medewerkers denken graag ver met u mee en adviseren u verder over de diverse mogelijkheden in de hedendaagse stalinrichting en automatisering. Dit was bij de referentieprojecten ook het geval. Onze ervaring leert dat het voor de varkenshouder prettig is wanneer we direct vanaf het begin betrokken zijn bij het maken van plannen voor nieuwbouw of renovatie. Onze montage- en servicedienst bestaat uit een vaktechnisch team dat niet alleen monteert maar u ook aan de hand neemt in de opstartfase. Hierbij kunt u denken aan het instellen en afstemmen van automatische voedersystemen en/of klimaatregeling op de door u gewenste situatie. Daarnaast heeft AHC Cawi een 24 uurs storingdienst die u in geval van een storing telefonisch ondersteunt of naar u toekomt om de storing te verhelpen.

Hieronder vindt u enkele foto’s van recent gerealiseerde projecten. Kijk voor meer beelden op onze Youtube of Facebook pagina.

Stalinrichting:

Voersystemen:

Constructie en toelevering:

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.