Toelevering

AHC Cawi: Degelijk, Duurzaam en Doelmatig

Realisatie producten

Wanneer u metalen producten heeft ontworpen of wilt laten ontwerpen maar zelf niet de machines heeft om dit te produceren, kun u bij AHC Cawi terecht om uw producten te realiseren. Van speciale bevestigingsringen tot het maken van kunstwerken, al jaren hebben we ervaring met toelevering van de meest uiteenlopende producten. Over de hele wereld worden onderdelen van ons gebruikt om een product zo goed mogelijk te laten functioneren. Denk hierbij aan plaatwerk, constructiewerk, buigwerk en assemblage van producten. 

Tekenen

Ook het tekenen/ontwerpen van deze producten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij denken graag mee om een goed product te ontwikkelen. Onze engineering zal uw ontwerp vakkundig omzetten in een 3D tekening zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het eindresultaat. Wilt u uw productie volledig uit handen geven? AHC Cawi kan uw product ook samenstellen, assembleren, verzinken en monteren/afleveren bij de klant. 

AHC Cawi is in het bezit van een professionele buigmachine die 3D buigen mogelijk maakt. Hierdoor kunt u net iets goedkoper en efficiënter produceren en voorkomt u scherpe hoeken en/of extra laswerk.

Voor seriematig werk kunt u uw laswerk ook uitbesteden aan onze lasrobot. De lasrobot is voorzien van twee werkplekken waardoor deze continue door kan gaan. Hierdoor is snel en efficiënt te werken. Daarnaast bent u gegarandeerd van een continue kwaliteit.

Thumbnail Plaatbewerking AHC Cawi Staltechniek Stalinrichting Varkens

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.