Huisvesting vleesvarkens

Solide huisvesting voor vleesvarkens

Huisvesting Vleesvarkens

AHC Cawi maakt voor vleesvarkens zeer solide hokken, uitgevoerd met kunststof wanden en bevestigd in roestvrijstalen profielen. Dit garandeert een lange levensduur en is zeer eenvoudig te reinigen. Evenals de profielen is ook het hang- en sluitwerk en de bevestigingsmaterialen geheel in roestvrijstaal uitgevoerd. Eenvoudig te bedienen poorten en handige snelsluitingen zorgen voor optimale werkomstandigheden.           

Voor het voeren van uw varkens heeft AHC Cawi een aantal mogelijkheden, zoals diverse troggen, (voor brij- en droogvoedering) droogvoer– of brijbakken en groepsfeeders. Passend voor elke bedrijfssituatie.

 

Watervoorziening van de dieren is van groot belang. Fris water en voldoende drink-plaatsen is een must. Hiervoor hebben wij meerdere systemen ontworpen met zowel de drinknippels als de drinkbakjes. Drinkbakjes kunnen uiteraard altijd wat vervuiling geven.

Voorop staat altijd degelijk, duurzaam en doelmatig.

T.b.v. werkgemak bieden wij diverse mogelijkheden voor verdeelstations, medicatie aansluitingen, hogedruk-tapkranen en inweeksproeiers, koelnevelaars en tijd-sturingen.