Sheet metal work

Cawi International: Qualitative, Sustainable and Convenient

From idea to perfection

Al jaren weten klanten AHC Cawi te vinden als toeleverancier voor plaatwerk. In onze eigen werkplaats verwerken wij staal, magnelis, RVS, aluminium en andere plaatmaterialen tot de producten die gewenst zijn door de klant. Ook het tekenen/ontwerpen van deze producten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij denken qua plaatbewerking graag mee om een goed product te ontwikkelen. Onze engineering zal uw ontwerp vakkundig omzetten in en 3D tekening zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het eindresultaat. AHC Cawi beschikt voor plaatbewerking over een CNC ponsmachine, plaatschaar, kantbank, wals en uithoekmachines, maar kan ook gesneden producten leveren.

Plaatbewerking AHC Cawi Staltechniek Stalinrichting Varkenshouderij Varkens Stallen Hengelo Toelevering Constructiewerk

Zelf projecten uitvoeren? De monteurs zijn ook beschikbaar om montagebegeleiding te geven of zelfs hele projecten uit handen te nemen. Of het nu gaat om halfproducten, bedrijfsmatig seriewerk of juist een eenmalig ontwerp, bij ons bent u voor iedere opdracht aan het juiste adres.

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.