En 1090 Certificaat

Cawi International: Qualitative, Sustainable and Convenient

Het En 1090 certificaat voor een CE-markering op onze constructies

AHC Cawi beschikt over het EN-1090 certificaat. De NEN-EN 1090 certificering is verplicht voor dragen staalconstructies. Vanaf 2014 moeten dragende staalconstructies voorzien zijn van een CE-markering. Met deze markering verklaart de fabrikant dat de producten aan alle constructieve eisen voldoet. Dit bereiken wij door het gebruiken van gecertificeerde materialen, te lassen met gecertificeerde machines en producten.

Tevens zijn alle lassers voorzien van een lascertificaat waardoor we een uitgebreide capaciteit hebben voor gecertificeerd lassen. Hierdoor borgen we de kwaliteit die we van onze producten verwachten.

Ook de engineering hebben wij volledig in eigen bedrijf. Voor statische berekeningen werken wij samen met gecertificeerde bedrijven die opereren in binnen- en buitenland.

Wij controleren regelmatig of we nog aan alle gestelde eisen voldoen om zo continue kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten.

NEN EN 1090-1 Certificaat AHC Cawi

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.