Housing fattening pigs

Cawi International: Qualitative, Sustainable and Convenient

Solid housing for fattening pigs

AHC Cawi maakt voor vleesvarkens zeer solide hokken, uitgevoerd met zeer solide kunststof wanden, bevestigd in roestvaststalen profielen. Dit garandeert een lange levensduur en is daardoor ook zeer eenvoudig te reinigen. Evenals de profielen is ook het hang- en sluitwerk en alle benodigde bevestigingsmaterialen geheel in roestvaststaal uitgevoerd. Eenvoudig te bedienen poorten en handige snel-sluitingen met één- hands bediening zorgen voor optimale werkomstandigheden.

Voor het voeren van uw varkens heeft AHC Cawi een aantal mogelijkheden, zoals diverse troggen, (voor brij- en droogvoedering) droogvoer– of brijbakken en groeps-feeders. Passend voor elke bedrijfssituatie.

Watervoorziening van de dieren is van groot belang. Fris water en voldoende drink-plaatsen is een must. Hiervoor hebben wij meerdere systemen ontworpen met zowel de drinknippels als de drinkbakjes. Drinkbakjes kunnen uiteraard altijd wat vervuiling geven. Voorop staat altijd degelijk, duurzaam en doelmatig. T.b.v. werkgemak bieden wij diverse mogelijkheden voor verdeelstations, medicatie aansluitingen, hogedruk-tapkranen en inweeksproeiers, koelnevelaars en tijd-sturingen.

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.