Mating area

Cawi International: Qualitative, Sustainable and Convenient

De dekstal: Het hart van een zeugenbedrijf

De dekstal is het hart van een zeugenbedrijf. Daarom is het van groot belang ruim aandacht te besteden aan goede stimuleringsmogelijkheden van de zeugen. Maar ook de arbeidsomstandigheden voor de verzorger dienen optimaal te zijn. AHC Cawi biedt hiervoor insiminatieboxen met een open front en een lage achterkant voorzien van eenvoudig bedienbare inseminatiepoortjes. Erg handig zijn ook de van achter de zeugen te bedienen beer-positioneringsdeurtjes en doorstappoorten op de gangen. Allemaal oplossingen voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Huisvesting Dekstal - Dekstal

Om te voldoen aan de strengste dier-welzijnseisen kunnen ook onze als zeer doelmatig bewezen VIP zelfvangboxen als inseminatie-box ingezet worden. Goede bereikbaarheid van de dieren door lengte van de box en de salondeurtjes.

Farrowing floors, for optimal hygiene

To keep a lot of dense and yet a clean floor (so clean sows), it is recommended to use a steel “Gruprooster”. This may or may not be carried out with a fertilizer valve.

Huisvesting Dekstal - Roostervloer

AHC Cawi kan u meerdere soorten huisvesting aanbieden voor vrijloop zeugen en dit aanvullen met passende oplossingen voor de voedering. Neemt u gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.