Constructiewerk

AHC Cawi: Technische Lösungen für eine Erfolreiche Schweinehaltung.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

AHC Cawi staat steeds meer bekend om haar veelzijdige aanbod wat betreft constructiewerk. Van machineframes tot complete gebouwen, alles is mogelijk bij AHC Cawi. Wij maken constructiewerk op wensen van de klant en denken mee om een zo goed mogelijk eindresultaat te bereiken. AHC Cawi staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de inzet en kennis van onze medewerkers hebben wij vele mooie projecten mogen realiseren.

EN1090-1 Certificaat AHC Cawi Staltechniek Stalinrichting Varkens

EN 1090 certificaat

AHC Cawi is in het bezit van het EN 1090-1 certificaat. Dit certificaat bevestigt dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid worden gewaarborgd. Sinds 1 juli 2014 dienen alle dragende constructies te worden voorzien van een zogenaamde CE-markering. Met een CE-markering verklaart de fabrikant dat aan alle constructieve eisen is voldaan. CE-markering geldt dus niet alleen voor de staalconstructie als geheel maar ook voor alle samenstellende onderdelen. Dat betekent dat niet alleen de leverancier van het eindproduct een CE-markering moet kunnen leveren maar ook alle toeleveranciers. Met het EN1090-1 certificaat kunnen en mogen wij een CE-markering toekennen aan onze constructies.

Ook het tekenen/ontwerpen van deze producten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij denken graag mee om een goed product te ontwikkelen. Onze engineering zal uw ontwerp vakkundig omzetten in en 3D tekening zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het eindresultaat. Wilt u uw productie volledig uit handen geven? AHC Cawi kan uw product ook samenstellen, assembleren, verzinken en monteren/afleveren bij de klant.

Of het nu gaat om halfproducten, bedrijfsmatig seriewerk of juist een eenmalig ontwerp, bij ons bent u voor iedere opdracht aan het juiste adres.

Over AHC Cawi

AHC Cawi Staltechniek in Hengelo is gespecialiseerd in stalinrichting voor varkens. Met meer dan 50 jaar aan ervaring beschikken we over een ruime kennis, waardoor we u vakkundige service kunnen bieden. Naast stalinrichting en automatische voersystemen richten we ons op constructiewerk, toelevering, plaatbewerking en buigwerk.