top_rooster.jpg
Roostervloeren, voor optimaal comfort.

Naast de overbekende stalen driehoek- en gietijzeren roosters voor halfroosterhokken levert AHC CAWI ook de beste kunststof roosters in diverse uitvoeringen, geschikt voor biggen en zeugen met volledig roostervloeren. Deze hoogwaardige kunststof roosters bieden de beste "grip" en een optimale bewegingsvrijheid voor biggen.

Ook optimaal is het geïntegreerde en watergevulde verwarmingssysteem in deze vloeren. Uit onafhankelijk onderzoek is dit systeem als beste en voordeligste naar voren gekomen doordat het een uitstekende warmteverdeling heeft. Met RVS verwarmingsbuis en kunststoff aansluitslangen. Onderzijde geisoleerd d.m.v. luchtkamer en geprofileerde loop oppervlak.

Speciaal voor de kraamhokken is er de vloer met het "Eiland" voor de zeugen. Dit al of niet verhoogde eiland bestaat uit een 60 cm breed gietijzeren roosterdeel met hoog/laag profiel voor optimale grip voor de zeugen. naar keuze uit te voeren met een schouderplaat. Rondom dit eiland weer de vertrouwde kunststof roosters en natuurlijk vloerverwarming.

 

Gietijzeren Insert onder de zeugen


ACS Kunststof Zeugenrooster                                       Detail

 


ACS Kunststof biggenrooster                                                     Detail

 

ACS vloerverwarmingselement warm water      Doorsnee

 


Supercoated frame met driehoek insert, eventueel ook met gietijzeren delen.Zeugenrooster voor de dekstal
met mestspleet voorzien van klep.